Варна Тауърс, ниво -1

Grand Mall, ниво -2

Свържете се с нас на 0888 306 530

Как да изгладим нашите дрехи правилно?

Методи за гладене препоръчани от квалифицирани експерти

Ръкавите и яките няма да ви притесняват повече. Тук ще Ви опишем как да подходите към вашите ризи и други дрехи, за да свършите бързо и резултатите да бъдат видими!

Стъпка 1

Риза и закачалкаИзгладете долната страна на якичката, като започвате от центъра към ръбовете, а след това отново към центъра. Работете върху горната част на гърба, като сложите едната й страна на края на дъската за гладене. Движете ютията от рамото към центъра на гърба. След това изгладете и другото рамо, ползвайки същото движение.

Стъпка 2

Изгладете вътрешната част на ръкавите, като движите ютията от долу нагоре към раменете. Първо минете по външната част на целия ръкав, а след това по вътрешната. Повторете същото движение с другия ръкав.

Стъпка 3

С предната част на ризата може да се справите като изгладите едната страна преди другата. Последната стъпка е да минете по яката отново и да сложите ризата на закачалка, за да изстине. Охладената риза ще запази свежия си и гладък вид.

Добре изгладените панталони придават елегантен и стилен вид. Следвайте стъпките, за да покажете на света това, което искате.

Стъпка 1

Започнете като обърнете панталоните с вътрешната страна навън и започнете от джобовете. Обърнете ги отново и започнете да гладите внимателно около кръста, като поставите горната част над тънкия край на дъската. Бъдете внимателни около джобовете, за да не се покажат ръбовете им.

Стъпка 2

Поставете панталоните, като сложите единия крачол върху другия. Подравнете ги добре и сгънете горния крачол, за да можете да изгладите долния. Обърнете целия панталон и повторете същото движение с другата страна.

Ако се нуждаете от надежден доставчик на първокласни услуги за гладене, на който да можете спокойно да доверите вашите дрехи, свържете се днес с Венета 78 ЕООД или ни посетете в нашия бутик във Варна!