Варна Тауърс, ниво -1

Grand Mall, ниво -2

Свържете се с нас на 0888 306 530
Водно почистване - Wet CleaningХимическо чистене - Dry CleaningПрофесионално пране - Industrial Laundry
slide1

 

WET CLEANING e съвкупност от продукт и технология. Продуктът е KREUSSLER, системата е LANADOL а технологията е IPSO (профeсионално оборудване за пране). Системата ни позволява да почистваме всякакви дрехи и материи, като: деликатни коприни, 100% вълна, естествена и еко кожа, ризи, костюми, лен, памук и др. Особенното тук е че за всяка тъкан и материя се създава индивидуална програма за почистване, която е съобразена с изискванията на производителя.С помоща на високо технологичното оборудване задаваме и следим абсолютно прецизно механичното въздействие, температурата при обработка,както и остатъчната влажност върху конкретното изделие.

Именно тези показатели, както и LANADOL SENSITIV не позволяват на тъканите да се свиват и намачкат (каквото очакваме да се случи в следствие на тяхното мокрене).
Освен безупречното почистване което получаваме ние се радваме и на по-ярки цветове, по-осезаема мекота и уникална свежа миризма.

WET CLEANING е екосъобразната алтернатива на DRY CLEANING в бъдещето. Ползвайте и усетете разликата м/у двете системи за почистване предлагани от БУТИК ЗА ЧИСТОТА „ВЕНИ”

himichesko

 

DRY CLEANING – или сухо почистване е добре позната и доста стара технология за почистване на дрехи, която както всяка другаеволюира във времето.

 

„Бутик за чистота ВЕНИ” почиства вашите любими дрехи с последно поколение машина за химическо чистене на водещият в отрасъла производител BOWE – Германия.

 

Продуктите за предварително деташиране на петна и замърсявания по дрехите са от традиционната немска марка BUFA. Те са нежни към тъканите и абсолютно екосъобразни.

 

Парното гладене е гаранция за мек и антистатичен ефект, като идеален завършек на почистващият процес.

industrial_laundry

Пране на хотелско бельо/Хотелско пране – за повече информация 0888 306 530

Пералня ВЕНИ е създадена в началото на 2008г. Пералното стопанство се намира в с.Кранево и е изцяло съобразено с европейските норми, притежава и отговаря на сертификат за ползване, издаден от РЗИ гр.Добрич.

Относно оборудването решението е иновативно, безкомпромисно и чисто ново. Пералните машини, сушилните и гладачният каландър са Белгийско производство с изцяло процесорно управление, което ни дава възможност да сме гъвкави в нашите услуги.

Пералня ВЕНИ се е доверила напълно на водещия в световен аспект производител на течни перилни препарати CHRISTEYNS. Системата е с изцяло компютърно управление на дозировките и абсолютно гарантира коректното подаване на продукт към пералните машини. Именно тази система ни дава възможност да спазваме профeсионалната технология на пране, която на момента създава химична формула според избраната програма.

Използването на тази технология изцяло елиминира човешкия фактор, дава гаранции за качество , както и сигурна грижа за тъканта на вашето бельо.

Пералнята разполага с монтирана омекотителна и пречистваща система за водата, която не позволява на твърдите и незабележими частици да се наслагват върху бельото и да му придават така познатия сив цвят.
Абсорбирането и използването на слънчевата енергия посредством колектори, както и използваните продукти с европейски сертификати за екологични норми прави до голяма степен нашият краен продукт – Е К О.