Варна Тауърс, ниво -1

Grand Mall, ниво -2

Свържете се с нас на 0888 306 530
0b99dab71519032b917dc641cdd7ac5b

Уважаеми клиенти, при наличие на петна по Вашите дрехи, Ви молим да не правите самостоятелни опити за отстраняването им, тъй като в повечето случаи това води до абсолютната им и безвъзвратна фиксация.

Уведомявайки служителите ни за характера или произхода на замърсяването, Вие не само улеснявате неговото отстраняване, но и спестявате излишна химическа агресия върху любимата си дреха.
Своевременното почистване на Вашите дрехи запазва качествата и годността им за употреба за по-дълъг период от време.

Наличието на остатъчна миризма на перхлор по Вашите дрехи при тяхното получаване е знак, че трябва да смените ателието, което ползвате.

При нас не е необходимо сами да преценявате и отстранявате копчета или декорации от Вашите дрехи – това е изцяло грижа на нашият екип.

Поради строгата специфика на естествената кожа и нейната реакция с перхлора, всички кожени изделия се почистват без гаранция, като отговорността се поема изцяло от Клиента.

Всички артикули без надлежни указания за обработка, както и такива с невярно съдържание се почистват без гаранция, като отговорността се поема изцяло от Клиента.

Петната върху кожени изделия не подлежат на предварителна обработка, тъй като в последствие се образува ореол от продукта, с който се третират.